Framtiden

Tillbaka
4 personer gör ett pålslag för Danaplatsen. Utomhus himmel flaggor

Nu byggstartar vi 175 nya bostäder i Eriksberg

Idag byggstartade vi för 175 hyreslägenheter i Eriksberg i Göteborg. På plats för ett pålslag fanns Aslan Akbas och Terje Johansson, styrelseordförande och koncernchef på Framtidenkoncernen, Dan Sandén, VD på Framtiden Byggutveckling och Emil Löveryd, VD på Hedin Construction.

För ett år sen förvärvades byggrätten till Danaplatsen av Framtidenkoncernen. Nu byggstartar Hedin Construction 175 hyreslägenheter i en totalentreprenad på uppdrag av Framtiden Byggutveckling. Bostäderna ligger i centralt läge med närhet till skola och strandpromenaden i Eriksberg.

Det är fantastiskt roligt att få slå ett slag för att bygga nya bostäder till göteborgarna i dessa lite tuffare tider, säger Aslan Akbas, styrelseordförande på Framtidenkoncernen.

– Det är viktigt att fortsätta bygga och efter förvärv av byggrätten på Eriksberg förverkligar vi nu ytterligare 175 hyresrätter i ett attraktivt läge, säger Dan Sandén, VD på Framtiden Byggutveckling.

De färdigställda bostäderna kommer ägas och förvaltas av Poseidon och inflyttning planeras till 2026. Framtiden Byggutveckling och Bostadsbolaget ingår i Framtidenkoncernen.

Kontaktpersoner
Dan Sandén, VD, Framtiden Byggutveckling, 070-521 08 51, dan.sanden@framtiden.se
Aslan Akbas, styrelseordförande Framtidenkoncernen, 076-257 89 05, aslan.akbas@politiker.goteborg.se

4 personer gör ett pålslag för Danaplatsen. Utomhus himmel flaggor